Back to All Events

Kinderen motiveren met Karaton

  • The CoFoundry 29 Lange Gasthuisstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

HET LEVEN ZOALS HET IS ... DE LOGOPEDIST(E)


Vind jij het ook tijdrovend om nieuwe manieren te bedenken om kinderen te motiveren? Spijtig genoeg ben je niet alleen. Wij hebben hiervoor echter wel een oplossing gevonden! Met Karaton, onze educatieve avonturengame, motiveer én help je kinderen om met hun leerstoornis om te gaan. Wij organiseren op zaterdag 30 juni onze tweede interactieve infosessie zodat je meteen aan de slag kan!

 

Een GRATIS interactieve infosessie waar onze oprichters elk aan een groep zorgprofessionals stap voor stap uitleggen hoe je Karaton optimaal kan gebruiken. Oefeningen op maat van elk kind maken en resultaten opvolgen worden een fluitje van een cent. Om deze sessie vlot te laten verlopen vragen wij u om uw eigen smartphone/tablet en laptop mee te nemen.

De academische onderbouwing van het spel, die in samenwerking met de HoGent tot stand kwam, wordt ook uitgebreid uitgelegd. Daarnaast laten we een getuigenis zien van Kathleen Carlier, een logopediste die al maandenlang ons spel gebruikt. Tot slot maken wij aan het einde van de workshop tijd om al je vragen te beantwoorden.