Back to All Events

Berts Bar

  • The CoFoundry 29 Lange Gasthuisstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

DE BERTJES
Ondernemen, het is geen sinecure. Met je kop tegen de muur lopen, lange dagen, zoeken naar oplossingen. Daarom presenteert Bert Van Wassenhove "De Bertjes", een jaarlijkse award die innovatieve ondernemers een duwtje in de rug geeft.

In 2017 gingen de Bertjes mee naar huis met Epihunter, Talentree en Saroléa. Naast een award, kregen de startups ook prijzen op maat waaronder marketingbudget, één jaar lang werkplek, een salesopleiding en een prospectiereis naar de US. Bekijk hier het volledige verslag van De Bertjes 2017.

BERTS BAR
Om ervoor te zorgen dat er nog meer startups bereikt worden, organiseren we dit jaar ook Berts Bar in verschillende Vlaamse steden. Bert trap zijn toer af in Antwerpen, in het prachtige StartupVillage, waar hij je haarfijn uitlegt hoe je je kandidaat kan stellen en hoe het proces verloopt. Er is natuurlijk ook tijd voor een gezellige, ondernemende babbel met een drankje. 

Tot dan! 

VOLGENDE STOPS

  • 23/05 - Gent - Invisible Puppy 
  • 06/06 - Leuven - Cronos Leuven
  • 27/06 - Hasselt - Wingmen (Corda Campus)
  • 04/07 - Kortrijk - Hangar K

Meer info vind je op www.debertjes.be

Earlier Event: May 8
HubSpot For Startups