Back to All Events

Blockchain & web 3.0

  • The CoFoundry 29 Lange Gasthuisstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Hoe kan je als ondernemer meesurfen op de "data revolutie"? Waar liggen de grote opportuniteiten in terme van trends en technologie. Wat moet je zeker weten van Web 3.0?

De recentelijke Facebook affaire heeft bewezen dat het internet nog onvolmaaktheden heeft. Technologie haalt deze achterstand echter bij en creëert gigantische opportuniteiten voor ondernemers en tech-enthousiastelingen. In deze talk starten we bij het ontstaan van de HTML webpagina en eindigen we in een gedecentraliseerde dataïstische planeet.We bespreken hoe blockchain technologie de crypto-currency overstijgen en welke impact heeft dit op onze economie en wereldbeeld. We leggen samen de zwakheden van de huidige digitale economie bloot en bespreken nieuwe trends, startups en technologische oplossingen. Maar eindingen samen vooral met hoe jij als ondernemer hier vandaag het verschil maken?

 

Geert is een futuristische dromer opgevoed door rationele ingenieurs .Als co-founder van 0smosis -een FinTech fabriek- werkt hij aan de volgende generatie bedrijven en industrieën.

Hij krijgt energie van het nieuwe tijdperk waar we voor staan ... de transactiekosten voor het maken van je eigen bedrijf zijn nooit lager geweest. Bovendien zien we innovatie als blockchain en big data als de technologische enablers om een geheel nieuw zakelijk landschap en samenlevingen te creëren.