Back to All Events

Lunch & Learn: VLAIO

  • The CoFoundry 29 Lange Gasthuisstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

In deze informele lunch meetup met VLAIO leggen we de nadruk op groei & innovatie en financiering voor startups. Hendrik Baudrez, bedrijfsadiviseur, geeft een korte presentatie over de werking van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Daarna gaan we over naar een Q&A.

Wat kan VLAIO voor jou betekenen?

VLAIO kan je begeleiden bij onder andere subsidies, intellectuele eigendom en het vinden van geschikte partners (rond ondersteuning en kennis). Ze beschikken over een hoop ervaring en kunnen terugvallen op een uitgebreid netwerk van dienstverleners die partneren met VLAIO.

We houden de groep klein zodat je gerichtere vragen over jouw onderneming kan stellen.

Lunch zit inbegrepen in de ticketprijs

Earlier Event: January 30
LUNCH & LEARN: LINKEDIN CONTENT MARKETING