Back to All Events

Bitcoin: the future of good Money

  • The CoFoundry 29 Lange Gasthuisstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Wat is het verschil tussen geld en een munt ? Hoe geven we waarde aan dat geld en hoe past bitcoin in dat plaatje.

In deze keynote probeer ik op een eenvoudige manier uit te leggen wat cryptocurrencies zijn, hoe ze werken en wat we in de toekomst kunnen verwachten. We kijken samen onder de moterkap van bitcoin en wat het crypto's betekenen voor privacy en vrijheid. Trading of mining komt in deze presenatie niet echt aan het bod. It's a "get free" scheme not a "get rich quick" scheme. De Keynote gaat vooral over de filosofie en het gebruik van crypto-munten, Speculatie en belegingsadvies zal je hier niet vinden.
 

Earlier Event: February 21
Lunch Meetup: Company Culture