Back to All Events

Start-up Essential: Zit Product Management in je DNA?

Een product manager heeft een ontzettend gevarieerde en uitdagende rol die een brede waaier aan vaardigheden vereist. Maar moet je dan een superman of supervrouw zijn om deze rol te vervullen? Met de juiste kennis kom je al heel ver. Tijdens deze interactieve sessie geeft Kurt Biesemans een overzicht van een aantal kerntaken en krijg je tips & tricks die je helpen bij jouw product management.

Een product manager bepaalt een productvisie op basis van marktonderzoek, feedback van klanten, trends in de markt, kwantitatieve data en onderzoeksrapporten.  De product manager assimileert een grote hoeveelheid informatie.   Na het bepalen van je visie en je product is het cruciaal om een actieplan uit te werken om je doel te bereiken.  Een roadmap opstellen die je steeds korter bij je finale visie brengt.  Het evenwicht bewaren tussen ‘must have’ and ‘nice to have’ functionaliteiten.  Maar niet alleen je product is belangrijk, ook de belevingrond je product stroomlijnen: de juiste prijs, support, imago, etc…

Kortom, een enorme verscheidenheid aan taken en vaardigheden die een Product Manager onder de knie moet hebben.

Kurt Biesemans begeleidt je in dit proces en geeft tips en tricks vanuit zijn ervaringen. Het is een interactieve namiddag. Stel gerust je vragen over je eigen project.

 

Kurt Biesemans

CO-FOUNDER ATENDI.CARE, ORGANISER & CO-FOUNDER PRODUCTTANK BXL

Naast ondernemen, focust Kurt zich vooral op product management. Vanuit zijn ervaringen helpt hij software bedrijven om product management mee in hun DNA op te nemen.

Later Event: December 15
Coffee, Cake & Coworking #6