Back to All Events

BlueConnect: jong ondernemerschap in de kijker

  • De Serre 29 Lange Gasthuisstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Een panelgesprek met vier jonge ondernemers over dromen, durven en doen. Het einde van 2017 is in zicht en daarom vonden we het de ideale gelegendheid om het jaar af te sluiten met positief en krachtig ondernemerschap. We kozen voor een erg diverse mix van start-ups, elk met hun eigen succesverhaal en hun uitdagingen maar vooral ook met de nodige dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

We nodigen je graag uit om samen met ons het glas te heffen op een succesvol jaar en je te laten inspireren door Ontoforce, POM, Mealhero en Balls&Glory. Bert Van Wassenhove neemt de moderatie voor zijn rekening. 

Hier stellen we de start-ups aan je voor:
 

Ontoforce

Ontoforce is actief in de healthcare sector. Zij hebben baanbrekende semantische zoektechnologieën ontwikkeld. DISQOVER, hun zoekplatform, maakt unieke koppelingen tussen gegevensbronnen, zodat iedereen een datascientist kan zijn.

www.ontoforce.com
 

POM

Opgericht in 2014 door Tom Totté en Johannes Vermeire, met het doel om facturatie voor de consumenten eenvoudiger te maken. Met POM betaal je facturen met je smartphone en archiveer je ze automatisch. Scan je papieren factureren of laat je elektronische factureren automatisch toekomen in POM.

www.pom.be
 

Mealhero

De jongste van de bende is Mealhero. Deze start-up lanceerde onlangs een Kickstarter-campagne om hun slimme stomer en foodbox service aan de man te brengen. Op 4 december loopt de campagne af. Benieuwd hoe zij dit hebben ervaren en welke lessen ze hieruit hebben getrokken.

www.mealhero.me
 

Balls & Glory

Iedereen kent Balls & Glory, de handgemaakte en gevulde (vlees)ballen van kok Wim Ballieu. In 2015 haalden ze 125.000 euro op in 40 seconden via het crowdfundingplatform Look & Fin. Met ondertussen 5 vestigingen in Vlaanderen en het oog op een volgende in New York, doen ze het erg goed. Benieuwd naar hun verhaal!

ballsnglory.be
 

Moderator Bert Van Wassenhove

Bert is een digitale expert en een echte start-up coach. Hij omschrijft zichzelf als een 'Venture Producer'. Hij was één van de co-founders van 'THINK with people', een initiatief om ondernemers te helpen, 'The CoFoundry' een seed-fonds voor groeiende ondernemingen, 'Heaven Can Wait' een incubator voor creatief talent en heeft zijn eigen ondernemersaward 'De Bertjes'.

Earlier Event: December 15
Coffee, Cake & Coworking #6
Later Event: February 13
GDPR in healthcare