.entry-category { display: none; }

Looking For An Ambitious Growth Marketeer, Growth Hacker Also Welcome

Are you convinced that in addition to being creative, you also have to be very analytical in order to fully exploit the commercial potential of a company? Then you might be the 'Growth Marketeer' that we are looking for at The CoFoundry.

The CoFoundry is a seed investment fund. This means that we invest in startups that have a working product and a number of first customers. We like to make a difference by not only funding companies but also throwing knowledge, experience and network into the mix. That's how we build successful innovative companies. We come into contact with a lot of growth companies, in some we invest, in others we don't.

Growing means that there is a need for marketing, growth marketing, in the broadest sense of the word. That is why we are looking for an enterprenurial, hands-on person who can guide and execute the marketing of startups from strategy to execution.

You do not have to be a guru, but abbreviations like CAC, LTV, SEO or SEA have to ring a bell. Interested? Make sure you have a link to your CV at hand and tell our Facebook chatbot who you are or send us an email:


Bekijk jij marketing met een groei-bril? Ben je ervan overtuigd dat je naast creatief vooral ook heel analytisch moet zijn om het commercieel potentieel van een bedrijf ten volle te benutten? Dan ben jij misschien wel de ‘Growth Marketeer’ die we zoeken bij The CoFoundry.

The CoFoundry is een 'seed investment fund'. Dat betekent dat we investeren in startups die een werkend product hebben en een aantal eerste klanten. 

Wij maken graag het verschil door naast funding ook een stuk kennis, ervaring en netwerk toe te voegen. Op die manier bouwen wij aan succesvolle innovatieve bedrijven. We komen dus in contact met heel veel groeibedrijven, in sommige investeren we, andere niet. 

Groeien betekent dat er onder andere nood is aan marketing, groeimarketing, in de breedste zin van het woord. Daarom zijn we op zoek naar een ondernemend, hands-on persoon die van strategie tot executie de marketing van startups kan begeleiden en uitvoeren. 

Je hoeft geen guru te zijn, maar afkorting zoals CAC, LTV, SEO of SEA moeten toch een belletje doen rinkelen. 

Interesse? Zorg dat je een link naar je CV bij de hand hebt en vertel aan onze Facebook chatbot wie je bent of stuur ons een mail: