.entry-category { display: none; }

Sales traject voor start-ups

Sales is één van de essentiële elementen van het succesvol maken van je startup. Elk bedrijf is anders, maar iedereen heeft nut bij een systematische aanpak van het verkoopproces. Daarom hebben wij bij The CoFoundry samen met Vincent Diercxsens en Winning By Design een tweedelig programma samengesteld.

Deel I: Sales Mastery Fundamentals

Dit deel is een opleiding van Winning by Design in 4 sessies en een pak digitale hulpmiddelen er bovenop. De details van deze opleiding kan je terug vinden in de brochure hieronder.

  • Sessie 1: Introduction to the Modern Customer

  • Sessie 2: How to diagnose problems and build value

  • Sessie 3: How to demo and orchestrate

  • Sessie 4: How it all comes together

Deel II: Field Coaching

Vincent Diercxsens, ervaren sales coach, kent bovenstaand traject in detail en zorgt voor begeleiding in de praktijk gedurende 4 ‘Field Coaching’ sessies van 2 uur. Op die manier krijg je nodige ondersteuning bij het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt.

Het programma start op 30 oktober en kost in totaal € 2000 euro (excl. BTW). De eerste sessie vindt plaats in onze kantoren in de StartupVillage in Antwerpen, de rest kan online gevolgd worden en afgesproken worden met Vincent.

Inschrijvingen

Stuur een mail naar margot@Thecofoundry.co

Meer info over het traject